Missie

Massage is vaak gericht op ontspannen, een moment voor jezelf. Maar massage kan meer zijn dan dat; het kan invloed hebben op hoe je je voelt, hoe je denkt en hoe je je sociaal kan bewegen. Kortom het heeft invloed op je totale functioneren.

Om ons heen is het steeds drukker en gehaaster geworden, waardoor werkelijk contact maken met anderen en jezelf uit het zicht dreigt te verdwijnen. Massage is voor mij liefdevolle aanraking en werkelijk contact. Ik ben van mening dat dát van essentieel belang is om je goed te voelen en goed te kunnen functioneren.

Door je regelmatig te laten masseren geef je jezelf de ontspanning en aandacht die je nodig hebt en voorkom je bepaalde klachten. Masseren doe ik vanuit mijn hart, met passie en betrokkenheid. Ik zie elke klant als uniek persoon, waardoor elke massage uniek word.

Mijn kernwoorden zijn:

  • Rust
  • Ontspanning
  • Persoonlijke aandacht
  • Vertrouwen
  • Betrokkenheid
  • Respect
  • Genieten
  • Verlichten van bepaalde klachten

Massage is al zo oud als de mensheid.
Back to basic!
Live relaxed!

Mijn naam is Sandra Lorier. Van jongs af aan ben ik geïnteresseerd in mensen en zorg ik graag voor mensen. Ik heb veel reizen gemaakt en andere culturen leren kennen. De afgelopen 16 jaar heb ik gewerkt als kraamverzorgende en Lactatiekundige, waardoor ik in contact kwam met veel verschillende mensen en culturen in bijzondere situaties.

Reeds in 2006 heb ik een jaaropleiding Ayurvedische massage gedaan met de intentie daarna babymassage te leren zodat ik dit kon gebruiken in mijn werk als kraamverzorgende. In 2012 heb ik een vierweekse aanvullende cursus Ayurvedische massage in India gedaan. In 2015 heb ik verschillende cursussen gedaan bij de Massage Academie Nederland n.l., Wellness Massage, Shantala Kindermassage, docent Shantala Kindermassage, Docent Shantala Babymassage, Zwangerschapsmassage en Rebozo Massage. Tevens heb ik stage gelopen bij een Wellness center, waar ik vele mensen onder handen gehad heb.

Relaxed Life massage therapy is ontstaan uit mijn passie voor massage. Mijn expertise en ervaring uit mijn vorige twee functies kan ik nu goed gebruiken. Ik ben iemand die makkelijk contact maakt met mensen, heb een goed inlevingsvermogen, kan goed luisteren en ben creatief.

Wat wil je doen?

Massage boeken

Massage overzicht

Leren masseren

Voor meer informatie kun je ook bellen of mailen met Relaxed Life.

“De rust die Sandra uitstraalt is erg fijn.”

Paula Wessels