''Dankzij massage wordt je minder snel ziek vanwege de positieve effecten op het immuunsysteem en ook lichamelijke ziektes die worden veroorzaakt door stress krijgen minder kans. Verder nemen ook psychische klachten als onrust en stress af of worden voorkomen. De resultaten van het wetenschappelijk onderzoek zijn heel duidelijk; massage is een doeltreffende manier om zowel de psychische als lichamelijke gezondheid te bevorderen.''
(Conclusie n.a.v. de resultaten van een recent baanbrekend onderzoek naar de effecten van massage in het Journal of Alternative and Complementary Medicine.)

Kadobon

Wil je graag iemand verrassen en laten genieten van een heerlijke massage?
Bestel dan een massage kadobon! Een massage kadobon is er voor ieder gewenst bedrag vanaf €10,-. De massage kadobon is geldig tot 1 jaar na verkoopdatum, is niet inwisselbaar voor contant geld en  word na betaling per post aan jou verzonden. Ga naar contact om de massage kadobon te bestellen.

 

Massage Geschikt voor Duur Tarief
Ontspanningsmassage Volwassenen en
kinderen vanaf 12 jaar
60 min.
30 min.
€60,00
€35,00
Zwangerschapsmassage Zwangeren vanaf de 13e
zwangerschapsweek
60 min.
30 min.
€60,00
€35,00
Babymassage Ouders/ verzorgers met
een baby in de leeftijd
van 6 weken tot 9 maanden.
Privé consult
60 min.
30 min.

€60,00
€35,00
Babymassage cursus Ouders/ verzorgers met
een baby in de leeftijd
van 6 weken tot 9 maanden

Privé
3x 45 min.

Groep 4 pers.
4x 60 min.

 
€135,00


€80,00
p.p.

Kindermassage Kinderen in de leeftijd van
4 tot 12 jaar
30 min. €35,00
Kindermassage
cursus op school
Kinderen in de leeftijd van
4 tot 12 jaar
in overleg in overleg
Rebozo massage Volwassen en kinderen
vanaf 4 jaar
60 min.
30 min.
€60,00
€35,00
Ayurvedische massage Volwassenen 60 min.
30 min.
€62,50
€37,50

Tarief is inclusief reiskosten binnen een straal van 30km rond Wieringerwerf(NH) en 21% btw. Voor reiskosten buiten de straal van 30km rond Wieringerwerf wordt €0,25 per km extra in rekening gebracht.

Let op! Voor het boeken van een massage voor twee personen op dezelfde dag en het zelfde adres
geldt een korting van €10,00 op het totaalbedrag.


Werkwijze

Als je een massage boekt bij Relaxed Life massage therapy krijg je per mail een intakeformulier toegestuurd. Dit intakeformulier mag je invullen en 2 dagen voor de eerste afspraak aan Relaxed Life massage therapy terug mailen. Zo kan ik me goed voorbereiden op de massage.

Voorafgaand aan de eerste massage is er een intake/kennismakingsgesprek naar aanleiding van het door jou ingevulde intakeformulier. Ook worden eventuele contra-indicaties besproken.

Ik kom bij je thuis en neem mijn massagetafel/ yoga mat, handdoeken/Rebozo doeken en olie mee. Ik masseer met warme of koude olie, waarbij er keus is uit verschillende soorten natuurlijke olie. Ook gebruik ik heerlijke ontspannende muziek.

Jij zorgt voor een rustige warme ruimte met een temperatuur van 22 à 23 graden. Een ruimte van ongeveer 3 bij 3 meter is al voldoende. Maak het op een persoonlijke wijze sfeervol door bijvoorbeeld wat kaarsjes aan te steken. Om niet gestoord te worden tijdens de massage is het goed om de telefoon uit te zetten en sieraden voor zover mogelijk af doen. Het is belangrijk, vanwege de afvoer van vrijgekomen afvalstoffen, goed te drinken na een massage.

Ontspanningsmassage

Deze massage heeft een ontspannende werking op lichaam en geest. Dit werkt zowel preventief voor het behoud van een goede gezondheid als voor vermindering van bepaalde klachten, zoals o.a. hoofdpijn, stress, rugklachten en vermoeidheid. In overleg met jou wordt er bepaald of je hele lichaam of slechts een deel van je lichaam gemasseerd wordt. Ik maak gebruik van een mix van oosterse en westerse technieken, warme of koude olie en heerlijke ontspannende muziek.

Laat je meevoeren en ervaar deze heerlijke massage!

Zwangerschapsmassage

De tijd rond je zwangerschap is een bijzondere periode waarin er in relatief korte tijd veel in je lichaam gebeurt. Zo zijn er veranderingen in je hormoonhuishouding die ervoor kunnen zorgen dat je sneller moe bent of last krijgt van lichamelijke klachten als pijn in je nek en rug, bekkenklachten, vocht vasthouden en slaapproblemen.

Zwangerschapsmassage werkt ontspannend voor jou en jou baby en kan je directe verlichting geven van eventuele pijn en ongemak. Het stimuleert de bloedsomloop, waardoor afvalstoffen sneller het lichaam verlaten. Door de massage kan je de zwangerschap bewuster gaan ervaren, waardoor signalen die het lichaam afgeeft duidelijker te herkennen zijn.

In overleg met jou kan je zittend of liggend op je zij gemasseerd worden. Ik gebruik warme- of koude olie en heerlijke ontspannende muziek.

Deze massage is een weldaad voor jou en jouw baby! 
Laat je lekker verwennen!

Babymassage

Babymassage wordt al heel lang gedaan en is in veel culturen vanzelfsprekend. Lichamelijk contact, liefdevolle aanraking met aandacht en respect, is van levensbelang voor de ontwikkeling van je baby. Je leert masseren/ik masseer volgens de Shantala methode, die afkomstig is uit India. De Shantala Babymassage is een ontspannen, respectvolle en liefdevolle massage waarbij je baby zelf aangeeft wat hij/zij nodig heeft.

Het levert zowel voor jou als jouw baby positieve effecten op. Deze zijn o.a. versterking van het hechtingsproces tussen ouder en kind, minder darmkrampjes, opbouw weerstand tegen ziekten, kalmerende werking, stimuleert de bloedsomloop, geeft meer zelfvertrouwen en beter slapen.

Elke baby reageert anders op een massage. Sommige baby’s worden er erg actief van, anderen vallen meteen in slaap.

De massage word als individueel consult (ik masseer) en als cursus (zowel in groepsverband als individueel) gegeven. Ik gebruik natuurlijke babymassage olie en heerlijke ontspannende muziek. Onder werkwijze vind je een lijstje van dingen die je zelf bij de hand moet hebben tijdens de Babymassage.

Samen genieten!

Kindermassage

Net als bij baby’s is ook bij kinderen liefdevolle aanraking met aandacht en respect, zoals massage, erg belangrijk. Door op jonge leeftijd al te starten met masseren, zullen kinderen zich ondersteund voelen en goed de begrenzingen van hun lichaam leren kennen. Hierdoor kunnen ze goed hun eigen ruimte bepalen en beter omgaan met conflicten en spanningen.

Studies wijzen uit dat kinderen die regelmatig gemasseerd worden, beter gaan slapen, zich beter kunnen concentreren en beter gaan communiceren. Ook zullen ze beter gaan samenwerken, beter gaan groeien, makkelijker sociale contacten aangaan en minder agressief worden. Kortom kinderen gaan beter in hun vel zitten.

Kindermassage kan een positief effect hebben op kinderen die vaak ziek zijn, hyperactief zijn, rusteloos zijn, ADHD hebben, autisme of aanverwante stoornis hebben en natuurlijk ook op kinderen zonder deze kenmerken. Het helpt kinderen de vele prikkels waar ze aan blootgesteld worden beter te verwerken.

Ik masseer volgens de Shantala methode, die afkomstig is uit India.
De Shantala Kindermassage is een ontspannen, respectvolle en liefdevolle massage waarbij je kind zelf aangeeft wat hij/zij nodig heeft. Ik maak gebruik van warme of koude olie en heerlijk ontspannende muziek. De massage wordt gedaan in het bijzijn van in ieder geval één van beide ouders/verzorgers.

Het is prachtig om te zien hoe goed kinderen hierop reageren en erg leuk om te doen. Na de massage zeggen ze “ik wil nog een keer”.

Rebozo Massage

Deze massage komt van origine uit Mexico en word gedaan met lange doeken(± 240x65cm) door de kleding heen. Ik gebruik de doeken als verlengstuk van mijn handen. Zo heb ik indirect lichaamscontact, wat je ervaart als direct lichaamscontact. Door je lichaam ritmisch te bewegen, wiegen en schudden, met gebruikmaking van de zwaartekracht en de spanning van de doek, kom je tot een verrassend heerlijke ontspanning.

Rebozo Massage kan ook toegepast worden tijdens je zwangerschap maar ook, voor, tijdens en na de bevalling, in de kraamtijd en in de eerste weken na je bevalling, mits er geen complicaties zijn. Bij deze massage tijdens de zwangerschap word je baby in de buik mee bewogen, wat zich vaak uit in een tevreden en ontspannen baby. Na de bevalling kan het erg fijn zijn om door de massage weer helemaal tot jezelf te komen.

Deze massage is inzetbaar zowel in combinatie met een van de andere soorten massage als op zichzelf. Je kunt zittend op een stoel, liggend op een yoga mat of staand gemasseerd worden onder het genot van heerlijke ontspannende muziek. Weinig ruimte nodig.

Ontspan, kom tot rust en geniet!

Ayurvedische massage

Ayurveda is afkomstig uit India en betekent “kennis van het leven”.

Dit is een ontspannende massage waarbij het hele lichaam van top tot teen met warme kruidige olie gemasseerd wordt door middel van Ayurvedische massagetechnieken. Tevens wordt er gebruik gemaakt van heerlijke ontspannende muziek.

De Ayurvedische massage heeft een reinigend effect, ontspant, voedt en balanceert fysiek en geestelijk. Het zelf genezend vermogen van het lichaam en de geest worden gestimuleerd. De massage verbetert de weerstand en activeert het lymfesysteem en de bloedsomloop. Het bestrijdt stress, vermoeidheid en slapeloosheid, draagt bij aan lichaamsbewustwording en verlichting van spierspanning. Ook helpt het bij vermindering/oplossing van klachten zoals hoofdpijn, nekklachten, rugpijn, stress, burn-out en spijsverteringsklachten.

De Ayurvedische massage is een weldaad voor lichaam en geest!

“Ik vond het een erg fijn en rustgevend uurtje relaxen. Ik lag erg comfortabel.”

Nick Lauwers

“Heerlijk ontspannen massage gehad. Fijn/vertrouwd gevoel dat de massage in je eigen huis is.”

Afra Kragtwijk